De Heicohoeve biedt stallingsplaats (binnen en buiten) aan ca 350 objecten.

Op dit moment is de binnenstalling vol. (U kunt zich inschrijven op de wachtlijst met onderstaand formulier – Wij nemen dan contact met u op zodra er een geschikt plekje vrij komt.)

Op dit moment zijn voor buitenstalling nog enkele plekken beschikbaar. Klanten met een buitenplek hebben, indien gewenst, voorrang op de wachtlijst voor een binnenplek.
We hebben nog enkele buitenplekken beschikbaar met een plus-pakket.
Prijzen 
50,- per strekkende meter caravan
60,- per strekkende meter camper
De opstartkosten bedragen eenmalig €21,95

Uw object kunt u 7 dagen per week halen en brengen middels self-service tussen 9 uur sochtends en 19 uur savonds.
Wilt u een buitenplek reserveren? Dat kan per direct via dit formulier: KLIK HIER

De gegevens die u verstrekt via de formulieren of via de mail worden uitsluitend gebruikt voor de onderlinge communicatie en wettelijke verplichtingen. Zie verder onze privacyverklaring

stalling@deheicohoeve.nl / 06-51171508 

Algemene Stallingsvoorwaarden – Heico BV – KVK 08162898

Algemene Voorwaarden

Stallingspakketten

De Heicohoeve biedt stalling aan voor de diverse objecten  (Campers – Caravans – Vouwwagens – Auto’s). Wij bieden een luxe-pakket aan:

  • De-Heicohoeve-Luxe-binnenpakket: Hiermee kun je je object onbeperkt ophalen en dien je 1 dag van te voren een afspraak in te plannen via jouw account. 
  • De-Heicohoeve-Luxe-buitenpakket: Hiermee kun je je object onbeperkt, dagelijks, ophalen en dien je 1 dag van te voren een afspraak in te plannen via jouw account. 

 

Online klant account

Zodra je een contract hebt afgesloten bij De Heicohoeve om jouw object te stallen krijg je een persoonlijk account. In dit account kun je jouw contactgegevens inzien en afspraken inplannen voor je object. 

Vanaf 1 april vind je op deze pagina de inlogknop naar uw eigen omgeving.

Afhankelijk van je gekozen pakket kun je ophaal- en bezoek afspraken inplannen. Breng-afspraken hoeven niet gemaakt te worden vanaf 1 april. Tussen 9 en 21 uur mag je je object altijd brengen op basis van zelf-service.

Wens je het object een extra keer op te halen, dan wordt er €20 extra in rekening gebracht. Indien je jouw object binnen het tijdslimiet van je pakket wenst op te halen of bezoeken, wordt er ook €20 in rekening gebracht. Het is altijd mogelijk om je contract te wijzigen naar een hoger pakket. Dit kun je aangeven via de mail of telefonisch.

Contract

De Heicohoeve werkt met jaarcontracten.