Stalling

De Heicohoeve biedt stallingsplaats aan ca 340 objecten.
Op dit moment is de stalling vol. 
Wel kunnen we u een plekje bieden op onze wachtlijst. Om op de wachtlijst te komen, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op zodra er een geschikt plekje vrij komt.

De gegevens die u verstrekt via de formulieren of via de mail worden uitsluitend gebruikt voor de onderlinge communicatie en wettelijke verplichtingen. Zie verder onze privacyverklaring

stalling@deheicohoeve.nl / 06-51171508

Algemene Stallingsvoorwaarden – Heico BV – KVK 08162898

Algemene Voorwaarden

Stallingspakketten

De Heicohoeve biedt verschillende pakketten aan voor de diverse objecten  (Campers – Caravans – Vouwwagens – Auto’s)

  • De-Heicohoeve-Budget-pakket: Hiermee kun je je object 1x per jaar gratis ophalen en dien je 7 dagen van te voren een afspraak in te plannen via jouw account. Dit pakket is ideaal als je een seizoensplek hebt of voor winterstalling;
  • De-Heicohoeve-Basis-pakket: Hiermee kun je je object 2x per jaar gratis ophalen en dien je 5 dagen van te voren een afspraak in te plannen via je account. Kies voor dit pakket als jouw object maar twee keer opgehaald hoeft te worden.
  • De-Heicohoeve-Luxe-pakket: Hiermee kun je je object onbeperkt ophalen en dien je 1 dag van te voren een afspraak in te plannen via jouw account. Dit is het meest flexibele pakket, waarbij je optimaal gebruik kunt maken van jouw object.

 

Online klant account

Zodra je een contract hebt afgesloten bij De Heicohoeve om jouw object te stallen krijg je een persoonlijk account. In dit account kun je jouw contactgegevens inzien en afspraken inplannen voor je object. 

Vanaf 1 april vind je op deze pagina de inlogknop naar uw eigen omgeving.

Afhankelijk van je gekozen pakket kun je ophaal- en bezoek afspraken inplannen. Breng-afspraken hoeven niet gemaakt te worden vanaf 1 april. Tussen 9 en 21 uur mag je je object altijd brengen op basis van zelf-service.

Wens je het object een extra keer op te halen, dan wordt er €20 extra in rekening gebracht. Indien je jouw object binnen het tijdslimiet van je pakket wenst op te halen of bezoeken, wordt er ook €20 in rekening gebracht. Het is altijd mogelijk om je contract te wijzigen naar een hoger pakket. Dit kun je aangeven via de mail of telefonisch.

Contract

De Heicohoeve werkt met jaarcontracten.