Tiny Houses

Onze tiny houses zijn ook individueel te boeken. Voor de beschikbaarheid en tarieven zie hieronder.
Een tiny house is geschikt voor maximaal 6 personen. Er zijn beneden 2 slaapkamers met 2 boxsprings en er is ook een slaapmogelijkheid op de vide voor 2 personen (m.n. geschikt voor grotere kinderen en kwieke volwassenen). Elk tiny house beschikt over een compleet ingerichte keuken met 4 pits elektrische kookplaat, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Er is een goede zithoek met digitenne tv en fijne eettafel met comfortabele stoelen. Tevens is het tiny house voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. Elk tiny house beschikt over een eigen terras met tuinmeubilair.

De vier tiny houses staan samen op een groot veld. Voor de kinderen is er genoeg ruimte om te spelen. Er zijn skelters aanwezig. Er is tafelvoetbal, tafeltennis en reuze-4-op-een-rij. 

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De huisjes zijn voorzien van CV, welke wordt gestookt op volledig CO2 gecompenseerd propaangas. De Heicohoeve heeft daarnaast voldoende zonnepanelen om ook in de eigen stroombehoefte te voorzien.

Let op: een boekingsaanvraag is pas definitief als u uw boekingsbevestiging heeft ontvangen.