Vergaderlocatie

De vergaderlocatie

Accommodatie

Vergaderlocatie De Heicohoeve is een groepsruimte geschikt voor vergaderingen van 8 tot 40 personen. De vergaderruimte is gelegen in onze notengaard midden tussen de bomen. Naast de binnenruimte is er alle ruimte buiten om inspiratie op te doen. In de walnotenboomgaard kan men even uitrusten of juist overleggen en ook de omliggende weilanden zijn eventueel beschikbaar. Op locatie zijn er tevens mogelijkheden voor notenworkshops, paardencoaching en een uilenwandeling. Alle ruimte dus voor een inspirerende vergadering of heisessie.
De Heicohoeve is gelegen aan de rand van hanzestad Zutphen in de Achterhoek. Net buiten de stad kunt u hier genieten van het natuurschoon van het buitengebied.

Mogelijkheden overnachten en catering

Het is mogelijk om de naast de vergaderlocatie gelegen tiny houses ook te huren. De prijzen hiervan zijn op aanvraag. Deze huisjes zijn erg geschikt om bijvoorbeeld even in kleinere groepen verder te overleggen. Uiteraard is het ook mogelijk om te blijven overnachten. Er zijn 24 bedden beschikbaar in de huisjes. Daarnaast is het ook mogelijk een camper, caravan of tent bij te plaatsen.
Wilt u dat er ook voor de catering gezorgd wordt dan behoort dat natuurlijk tot de mogelijkheden. Wij maken gebruik van de diensten van een lokale cateraar hiervoor en maken graag een voorstel op maat. 

Duurzaamheid

De tiny houses en de groepsruimte zijn gemaakt van volledig recyclebare materialen. De elektriciteit wordt opgewekt door onze eigen zonnepanelen en de verwarming vindt plaats met volledig CO2 gecompenseerd propaangas. Onze ruim 60 walnotenbomen zijn bovendien zeer grote CO2 binders. Meer hierover leest u op de pagina op en om het erf.